КОИ СМЕ НИЕ

Pageland е агенција за дизајн и маркетинг, предводена од двајца основачи. Навлегувајќи во креативниот свет, Pageland почна да го користи и маркетингот, како алатка која е неопходна за унапредување на креативните решенија користени во бизнис идеите.

Pageland нуди целокупно решение за уникатен дизајн и успешна маркетинг кампања со кои Вашиот идентитет ќе биде поставен до Вашата посакувана таргет група. Нудиме гарантирана препознатливост на пазарот, оригиналност во брендингот, спојување на креативен дизајн и успешен дигитален маркетинг кои ќе Ве постават до очите на илјадници интернет корисници, внимателно таргетирани, со  цел  да излезат во пресрет на тоа што Вие го нудите.

ШТО НУДИМЕ

Брендинг

Успешниот брендинг се состои од Вашата приказна „напишана“ преку нашиот дизајн, а „прераскажана“ преку импресии од потенцијалните клиенти.

Изработка на веб страни

Прилагодливи, модерни, неопходни за вашиот бренд да е прикажан беспрекорно на секој уред.

Дигитален маркетинг

Успешниот бизнис задолжително е да ги користи платформите како Facebook Ad, Instagram Ad, Google AdWords.

Дигитална визуелизација

Креативни и флуидни видео композиции, составени од илустрирана графика и 3D анимации.

ШТО СМЕ КРЕИРАЛЕ

СОРАБОТНИЦИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Доколку имате потреба да се информирате дополнително за нашите услуги или пак да побарате понуда контактирајте нè пополнувајќи ја формата за контакт.

  • +38978271267
  • info@pageland.mk