Вашиот бизнис е свој бренд

Добро менаџиран брендинг значи уникатен визуелен идентитет, добро изграден глас на брендот и искрено бренд-ветување кон вашите клиенти. 

Наши услуги за

Целосно корпоративно решение за вашиот бизнис

  • Креирање на име
  • Одбирање на фонт
  • Дизајн на лого
  • Дизајн на корпоративни елементи
  • Смислување на слоган
  • Идентификување на тонот и гласот на брендот
  • Смислување на мисија и визија

1. Креирање на име

Со темелно истражување на дејноста на вашиот бренд и со следење на 5 едноставни правила за креирање на име, ќе дојдеме до вистинскиот избор на име  кој ќе го претстави вашиот бизнис во вистинско светло.

2. Одбирање на фонт & бои

Од селектирање на бои, до определување на фонт, дизајн на уникатни елементи, приказната на вашиот бизнис ќе биде совршено прикажана.

Боите делуваат на расположението на луѓето. Поради тоа, круцијално е да бидат паметно селектирани.

3. Дизајн на лого

Оригиналноста во дизајнот на логото ја рефлектира приказната на вашиот бизнис. Обрнувањето на внимание на секој детал на логото е наш предизвик. 

4. Дизајн на корпоративни елементи

Корпоративните елементи се еден од најважните делови на брендот кои ја прикажуваат сериозната претставителност на бизнисот. Дизајнирани со внимание, секој корпоративен елемент, од бизнис картичка, меморандум до  папка, ќе ја преслика мисијата и визијата на вашиот бизнис. 

За корпоративниот идентитет за да доживее целост идеално е да се синхронизира со дизајнот на веб страната. Прочитајте повеќе за изработка на веб страна тука.

Погледни дел од нашите

Изработени веб-страни

Побарај понуда

Контактирајте не за понуда со општи детали за вашето барање.

Ние ќе ве контактираме со понуда за соработка.