#Совети&Новости

Медицинските услуги достапни и ОНЛАЈН

Еден од почестите начини на закажување на термин е со телефонски повик. Но, континуираните телефонски повици можат да создадат гужва и притисок врз оние кои ги преземаат. Таа гужва и притисок може да допринесе до потенцијални грешки.

Како да се внесе иновација во начинот на кој една медицинска ординација, или пак болница ги менаџира своите термини?

 

☝️ Наш дизајн за изглед на веб страна за медицинска установа

Неизбежен е фактот дека живееме во дигитален свет кој секојдневно сè повеќе напредува. Во раст е и бројот на бизниси кои своите услуги ги претставуваат дигитално. Еден од бизнисите кој би доживеал олеснување дигитализирајќи се, и воедно да го поедностави пристапот на услугите кон своите пациенти, е медицината.

Дигитализирањето на медицинските услуги носи со себе безброј предности. Една од тие предности е пациентот да може безгрижно да си закаже термин користејќи го својот мобилен телефон или компјутер.

Како да се внесе иновација во начинот на кој една медицинска ординација, или пак болница ги менаџира своите термини?

 

Луѓето се 24/7 конектирани на интернет и тоа е огромен чекор до беспрекорна функција на онлајн закажување на термин.

Менаџирањето на закажаните термини преку календар на веб страната кој ќе биде синхронизиран со мејл адреса ќе донесе иновативност во услугата која ќе го подобри бизнисот.

 

☝️ Наш дизајн за изглед на апликација или мобилна веб страна за медицинска установа

© 2014-2021

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!