• Категорија:Градење на бренд
  • Датум:13 март, 2019
  • Клиент:Faizen е најновата иновација на Раде Кончар - ТЕП

Чекор 01

Бренд/Име/Мисија&Визија

Дизајниравме лого кое симболизира оган, моќ. Името на брендот потекнува од KAIZEN  јапонската метода, кој претставува континуираност на содржајни позитивни промени. Ја креиравме мисијата и визијата на брендот кои се во симбиоза со иновацијата на Faizen. 

Чекор 02

Визуелен Идентитет

Faizen е дедициран бренд кој произведува иновативни продукти кои со себе носат иновација во самиот процес на функционирање, се со цел подобрување на животот на луѓето и околината. Поради тие цели, целокупниот изглед на визуелниот идентитет ја рефлектира мисијата и визијата која ја креиравме за истиот. 

Чекор 04

Веб Дизајн & Развој

Следејќи ги визуелните водечки правила кои ги креиравме за целокупниот визуелен идентитет, создадовме уникатен Кориснички Интерфејс кој ги рефлектира стандардите на Фаизен но во исто време ја доловува иновативноста во дизајнот на нивните производи. 

Дали сте заинтересирани за некои од наведените услуги?