• Category :Дизајн и развој на веб-страна
  • Date :Јануари, 2019
  • Client :Сопствениците на ПЗУ ДР БОГОЕВ имаа јасна визија што сакаат од веб-страната, која ние ја реазлизиравме.
web8

Дизајн & Развој на веб-страна

Главната цел при дизајн на оваа веб-страна беше да се долови топлата атмосфера на приватната ординација, преку функционален кориснички интерфејс, претставувајќи ги сите процедури и испитувања на едноставен начин. 

Дали сте заинтересирани за некои од наведените услуги?