Визуелен идентитет за вашиот бренд, креиран на начин на кој ќе го привлече вниманието на клиентот со уникатност и препознатливост. Целта е да се разбудат емоции кај клиентот кои ја рефлектираат вашата мисија и визија, со нивно адаптирање на целокупниот визуелен идентитет.

Наши решенија за визуелен идентиет

Маркетинг и адвертајзинг дизајн за:

 • Реклами за магазини и весници
 • Постери, банери и билборди
 • Инфографици
 • Брошури (за печат и дигитални)
 • Брендирање на возила
 • Реклами и дисплеи за саеми
 • Урнеци за е-мејл маркетинг
 • Менија за ресторани и слично
 • Реклами за социјални медиуми, банери и графици

Дизајн на кориснички интерфејс:

 • Дизајн на веб-страна
 • Дизајн на теми (WordPress, Shopify итн.)
 • Интерфејс за игри
 • Дизајн на апликации

Графички дизајн на публикации:

 • Книги
 • Весници
 • Списанија
 • Каталози

Движечки графички дизајн:

 • Вовед и крај
 • Реклами
 • Анимирани логоа
 • Трејлери
 • Презентации
 • Промотивни видеа
 • Видео-обуки
 • Веб-страни
 • GIF-ови

Графички дизајн на околина:

 • Светлечки реклами
 • Ѕидни фрески
 • Изложба во музеј
 • Брендирање на канцеларија
 • Навигација на јавен транспорт
 • Ентериер на малопродажни места
 • Брендирање на стадиони
 • Места за настани и конференции

Уметност и илустрации за графички дизајн:

 • Дизајн на маица со кратки ракави
 • Дизајн за дезен на текстил
 • Движечка графика
 • Графички новели
 • Видео игри
 • Стрипови
 • Насловна на албум
 • Корици на книги
 • Инфографици
 • Технички илустрации

Побарај понуда

Контактирајте не за понуда со општи детали за вашето барање.

Ние ќе ве контактираме со понуда за соработка.

Погледни дел од нашите

Изработени проекти