fbpx

изработка на веб страна.

При изработка на веб страна, нејзината функционалност, воедно и уникатниот изглед се најважен фактор кој ќе го задржи интересот на вашите клиенти.

24/7 достапност на вашиот бренд

1. Истражување

Со цел да постигнеме идеален дизајн и изработка на веб страна и да креираме корисничкото искуство (UX) на вашата веб страна, потребно е детално истражување на дејноста на вашиот бренд. Истражувањето на дејноста е клучна точка која е неопходна за функционалноста на веб-страната да биде беспрекорна.

2. UX & UI

Со цел да постигнеме совршен дизајн и изработка на веб страна и да дизајнираме корисничкото искуство (UX) на вашата веб-страна, потребно е детално истражување на дејноста на вашиот бренд. Истражувањето на дејноста е клучна точка која е неопходна за функционалноста на веб-страната да биде беспрекорна.

Процес на корисничкото искуство (UX)
  • Истражување на корисниците​
  • Тестирање​
  • Приказната на корисникот​
  • Дефинирање на "персона"​
Процес на корисничкиот интерфејс (UI)​
  • Дизајн на елементи за веб страната​
  • Визуелниот изглед на веб страната​
  • Селектирање на бои​
  • Селектирање на фонт​

Оригиналноста на корисничкиот интерфејс (UI) на веб страната ја раскажува приказната на вашиот бренд. Обрнување на внимание на секој детал во дизајнот на UI е наш предизвик. Целта е совршена прилагодливост на веб страната на секој уред.

Прилагодлива на

Прилагодлива на

Од селектирање на бои, до определување на фонт, дизајн на уникатни елементи, приказната на вашиот бизнис ќе биде совршено прикажана. Боите делуваат на расположението на луѓето. Поради тоа, круцијално е да бидат паметно селектирани.

2. Веб содржина

Содржината на веб страната е повеќе од

Причината за посетите на вашата веб страна е содржината. Содржина не е е само текст, содржината треба да го задржи интересот на клиентот. Доколку дизајнот на веб страната (UX & UI) е совршено изработен, а содржината не нуди квалитет, посетителите на веб страната секогаш ќе побараат друг извор за информации кој ќе ги задоволи нивните барања.

Нашата цел е веб страната да биде исполнета со информации кои вашите потенцијални клиенти во секое време ќе можат да ги добијат.

4. ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

Откако ќе го дизајнираме целокупниот изгледа на веб страната, следен чекор е имплементирањето. Имплементирањето ја оживува веб страната на оригинален начин кој ќе го рефлектира вашиот бизнис во целост.

Пополнете ја формата