КРЕИРАМЕ ЗАЕДНО СО ВАС

Клиенти & Проекти

rade-koncar-tep-logo.png

"

Соработката со тимот на Pageland за развивање на нашиот бренд Faizen беше исполнета со взаемна креативност! Нивната професионалност и посветеност на проектот допринесе брендот Faizen да доживее комплетен негов развој со атрактивен визуелен идентитет и изработка на веб страница.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
www.mega.com.mk

"

Pageland тимот е ведар, внимателен и подготвен за соработка. Ги согледуваат и анализираат потребите и барањата на клиентите и на својствен начин даваат современи и оригинални решенија. Чувството на разбирање кое го поседуваат е токму она што ја прави врската функционална и нас како нивни клиенти не води кон посакуваната цел.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
top-bau-ag-logo.png

"

Ве препорачувам срдечно, она што е посебно кај вас е што имате и услуга на германски јазик, што е за поздрав. Што се однесува до работата, можам единствено да ја оценам како високо-професионална.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
urban-garden-logo.png

"

Креативност, ефикасност и професионалност се самo неколку од причините поради кои ги препорачуваме Pageland за соработка. Со внимателно и посветено креирање на нашата маркетинг стратегија и веб страна, успешните резултати се секојдневни.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
artis-logo.png

"

Нивната експертиза ги опфаќа сите работи кои може да му бидат потребни на еден бренд! Од стратегија, до брендинг, дури и фотосесии! Топло ги препорачувам Pageland, особено ако ви е целта да го унапредите и подобрите дигиталното присуство на вашиот бренд.

horizon-logo.png

"

Ние сме премногу среќни за нашето партнерство со Pageland. Од онлајн маркетинг стратегија, до креирање на содржина, сетирање на таргетирани кампањи, тие ни помогнаа низ целиот процес со голем успех. Ви благодариме!

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
peddy-logo.png

"

Имав шанса да работам со Pageland на неколку проекти и премногу сум задоволен со нивната услуга, професионалност и посветеност на секој проект. Ќе продолжам да соработувам со Pageland на уште многу идни проекти и ќе ги препорачувам кај останати компании да го направат истото.

ПОГЛЕДНИ ПРОЕКТ
katerina-angelovska-logo.png

"

Целиот тим на Pageland се исклучително посветени на својата работа. Сакаат да го запознаат клиентот и тоа го прават ненаметливо, а потоа целосно се предаваат во креирање на производ кој едноставно е најдобар. Со својата професионалност и одмереност прават секој клиент да се чувствува ексклузивно.

ars-lucida-logo.png

"

Со тим од амбициозни, млади и отворени луѓе како што е тимот на Pageland соработката е секогаш динамична, продуктивна и креативна. Пристапот им е прилагоден кон индивидуалните потреби на клиентите, кон кои пристапуваат сериозно и темелно, прифаќајќи ги предизвиците на различност во бизнисот. Задоволството од соработката е взаемно. Благодарни сме што ги имаме како подршка и поттик за заеднички успеси.

pzu-jurukovski-logo.png

"

Имав потреба од маркетинг агенција за мојата приватна ординација – ПЗУ ЈУРУКОВСКИ (гинекологија), но никој не можеше да ги исполни моите очекувања. Pageland ја дизајнираше веб страната за мојата ординација. Откако заврши проектот единствен коментар што го имав беше WOW! Тимот на Pageland се фини, лесни за комуникација и најважно од се, многу професионални. Срдечно ги препорачувам!

pzu-prof-dr-bogoev-logo.png

"

Тимот на Pageland ја изработи веб-страната за мојата ординација. Имав можност да соработувам со еден урбан високо професионален тим, кој нуди модерни идеи и брза реализација, ги следи новите трендови и има професионална етика. Нивниот производ е безвременски, ориентиран и кон клиентите и кон потрошувачите. Би сакала да ги препорачам нивните услуги со најголемо задоволство.

spirit-of-prespa-logo.png

"

Креативни и иновативни! Соработувавме за неколку проекти и многу сум задоволна од соработката. Топло ги препорачувам!

kasia-events-logo.png

"

Професионална агенција за дизајн и маркетинг која ќе ви понуди многу повеќе од што очекувате. Брзата и иновативната работа на агенцијата многу ми помогна да го испромовирам и да биде повпечатлив за публиката и клиентите настанот Бизнис кафе Македонија. Останува да ве препорачам на секој кој сака нешто добро, модерно и професионално сработено. Дечки продолжете во иднина со истото темпо и начин на работа. Единствени сте!

Погледни повеќе

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!