КЛИЕНТ

Mega

Сопствениците на MEGA Kumanovo имаа потреба за комплетна маркетинг стратегија за тоа како брендот ќе биде претставен. Решението се состоеше од дизајнирање на веб-страна и развивање на маркетинг стратегија синхронизирана со мисијата и визијата на брендот.

www.mega.com.mk
Pageland тимот е ведар, внимателен и подготвен за соработка. Ги согледуваат и анализираат потребите и барањата на клиентите и на својствен начин даваат современи и оригинални решенија. Чувството на разбирање кое го поседуваат е токму она што ја прави врската функционална и нас како нивни клиенти не води кон посакуваната цел.
Виолета Б.
Сопственик

РЕШЕНИЕ

Маркетинг Стратегија

Познавајќи ја предноста на создавање на уникатна комуникација измеѓу брендот и клиентот, но во исто време избегнувајќи го претставувањето на брендот само од “продажен аспект”, дојдовме до развивање на детална маркетинг стратегија со која го дефиниравме “јазикот” и “тонот на гласот” на MEGA Kumanovo. Маркетинг стратегијата се рефлектира на секое поле од брендот и е во симбиоза со целта да се постигне голем приход.

Изработка на веб страна

Моќта на поседување на веб-страна, воедно и континуираната промоција што веб страната сама по себе ја овозможува, допринесе наше решение за дизајн на веб страна која не само што ќе ги прикаже сите услуги на брендот, туку и ќе биде е-продавница која ќе овозможи огромната палета на производи да е достапна до клиентите.

Plus laptop device
mega-website-mockup.jpg
Plus mobile device
googlead2.png

Дигитално Рекламирање

Моќта на Google. Претставувањето на брендот во дигиталниот свет е круцијално, особено кога станува збор за Google пребарувањето и Google Display network. Органското и платеното рекламирање е најважниот чекор во градење на свесност на брендот.

Социјални Медиуми

Моќта на социјалните медиуми. Ние ја разбираме важноста во тоа брендот да е присутен на социјални медиуми со уникатен изглед кој ќе е препознатлив, со леснотија во комуникацијата. Секој аспект на дизајнот потребно е да се рефлектира на секој дигитален канал.

Device mobile
ezgif.com-video-to-gif.gif
mega1.png
mega2.png
© 2014-2021

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!