КЛИЕНТ

MOMENTUM

momentum-mobile-logo
...

РЕШЕНИЕ

Развој на бренд

Визуелниот идентитет е многу важен за една компанија. Логото кое го креиравме за ,,Моментум’’ во корелација со значењето на самото име, го претставува нивното темпо на развивање на брендот и ја опишува нивната компанија.

momentum

Изработка на Веб страна

Следен чекор беше креирање на веб страна. Целта на UX (корисничкото искуство) е олеснување на користењето на апликацијата или веб страната од страна на клиентот. Колку поедноставна за користење, толку подобар однос измеѓу продуктот и клиентот.

Дизајниравме креативен UI (кориснички дизајн), следејќи ги боите и дизајнот на логото. Воедно флуидноста на веб-страната овозможува лесна пронаоѓање на сите продукти кои што ги нуди брендот.

Plus laptop device
моментум веб страна

Корпоративен идентитет

За логото на ,,Моментум’’ и сите корпоративните материјали  ја избравме црвената боја која е јака боја и привлекува внимание, а фонтот на буквите и самото значање на името ја опишуваат компанијата. Целокупниот изглед на визуелниот идентитет ја рефлектира мисијата и визијата која ја креиравме за истиот.

Facebook & Instagram рекламирање

Моќта на социјалните медиуми е неминовна и основен фактор за компанијата да доживее прогрес. Ние ја разбираме важноста во тоа брендот да е присутен на социјални медиуми со уникатен изглед кој ќе е препознатлив, со леснотија во комуникацијата. Секој аспект на дизајнот потребно е да се рефлектира на секој дигитален канал.

Device mobile
m2
m1
© 2014-2021

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!