КЛИЕНТ

Peddy

Peddy е Холандска компанија која има развиено платформа што се стреми во секојдневието на вработените да внесе иновативност и подобрување на перформансите на вработените, користејќи уникатни функционалности интиутивни за вработените и менаџерите. Тие побараа од нашиот тим да го редизајнира dashboard-от на нивната платформа со подобро корисничко искуство, воедно и интуитивен и модерен дизајн.

peddy-logo
Имав шанса да работам со Pageland на неколку проекти и премногу сум задоволен со нивната услуга, професионалност и посветеност на секој проект. Ќе продолжам да соработувам со Pageland на уште многу идни проекти и ќе ги препорачувам кај останати компании да го направат истото.
Агим В.
Ко-Сопственик

РЕШЕНИЕ

Корисничко искуство

Целта на UX (корисничкото искуство) е олеснување на користењето на апликацијата или веб страната од страна на клиентот. Колку поедноставна за користење, толку подобар однос измеѓу продуктот и клиентот.

Токму тоа ни беше целта за платформата на Peddy. Дизајниравме креативен и интуитивен UI (кориснички дизајн) кој значително го олесни корисничкото искуство.

Едноставност во користење, модерен изглед и градење на долгорочна доверба со нивните корисници беше целта која ја постигнавме, и континуирано ја усовршуваме.

© 2014-2021

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!