КЛИЕНТ

RADE KONČAR TEP

Раде Кончар ТЕП го контактираше тимот на Pageland со потреба да го развие бизнисот за пелети со целосно градење на нов бренд. 

rade-konchar-faizen-logo.png
Соработката со тимот на Pageland за развивање на нашиот бренд Faizen беше исполнета со взаемна креативност! Нивната професионалност и посветеност на проектот допринесе брендот Faizen да доживее комплетен негов развој со атрактивен визуелен идентитет и изработка на веб страница.
Горан А.
Генерален Менаџер

РЕШЕНИЕ

Развој на бренд

Дизајниравме лого кое симболизира оган, моќ. Името на брендот потекнува од KAIZEN јапонската метода, кој претставува континуираност на содржајни позитивни промени. Ја креиравме мисијата и визијата на брендот кои се во симбиоза со иновацијата на Faizen.

Изработка на Веб страна

Следејќи го корпоративниот брендинг кој го креиравме за Faizen, изработивме веб страна која ги рефлектира вредностите позади кои стои компанијата, и во исто време ја прикажува иновативноста на брендот.

Plus laptop device
rade-koncar-tep-faizen-pelet-stoves-web-mockup.jpg

Дизајн на Брендинг

Faizen е дедициран бренд кој произведува иновативни продукти кои со себе носат иновација во самиот процес на функционирање, се со цел подобрување на животот на луѓето и околината. Поради тие цели, целокупниот изглед на визуелниот идентитет ја рефлектира мисијата и визијата која ја креиравме за истиот.

© 2014-2021

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!