#РастНаБизнисот

Веб Страна

Веб страната е главна дигитална алатка која овозможува 24/7 достапност на вашиот бренд

КАКО ВЕБ СТРАНАТА ЌЕ МУ ПОМОГНЕ НА ВАШИОТ БИЗНИС?

Без разлика дали се работи за стартап или поголема компанија, голем број на бизниси ги доживуваат секојдневните бенефиции од тоа да поседуваат сопствена веб страна или онлајн продавница.

Во денешното конкурентно и дигитализирано општество предност е да му се овозможи на купувачот, со леснотија и брзина, да си купува од комфорот на сопствениот дом пред сопствениот смартфон или компјутер. Ова прави онлајн продавниците да станат едно од најфлексибилните решенија и за сопствениците на бизнис, но и за купувачите.

Веб страната е идеално решение за вашиот бизнис да стане од “исклучиво физички достапен бренд” во иновативен бренд кој ќе биде посетуван од илјадници секојдневни интернет корисници. 

Plus laptop device
mega-website-mockup.jpg

Изработена веб страна за наш клиент, MEGA

Креирање на идејно решение за веб страна се состои од неколку чекои кои имаат голема важност во тоа функционалноста на веб страната да е во корист на клиентот, кој во себе ја носи одлуката дали ќе создаде контакт со брендот, или не.

КОРИСНИЧКО ИСКУСТВО (UI&UX)

Овој чекор е многу важен и го опфаќа истражувањето на корисникот, неговиот пат до вашиот бренд, се со цел функционалноста на веб страната да е лесна за користење од страна на клиентот.

Важни фактори за корисничкото искуство:

  • Истражување на корисникот
  • Тестирање на корисничкото искуство
  • Приказната на корисникот
  • Дизајн на елементи на веб страната
  • Визуелен идентитет на веб страната
  • Селектирање на бои
  • Селектирање на соодветен фонт

Од селектирање на бои, до определување на фонт, дизајн на уникатни елементи, приказната на вашиот бизнис ќе биде совршено прикажана.

Боите делуваат на расположението на луѓето. Поради тоа, круцијално е да бидат паметно селектирани.

ВЕБ СОДРЖИНА

Содржината на веб-страната е повеќе од „само текст“

Причината за посетите на вашата веб-страна е содржината. Содржина не е е само текст, содржината треба да го задржи интересот на клиентот. Доколку дизајнот на веб страната (UX & UI) е совршено изработен, а содржината не нуди квалитет, посетителите на веб страната секогаш ќе побараат друг извор за информации кој ќе ги задоволи нивните барања. 

Нашата цел е веб-страната да биде исполнета со информации кои вашите потенцијални клиенти во секое време ќе можат да ги добијат.

КОЛКУ ВАШИОТ БРЕНД ЈА КОРИСТИ МОЌТА ВО ПОСЕДУВАЊЕ НА ВЕБ СТРАНА?

Пополнете го краткиот прашалник, за да направиме  понуда за вашиот бренд.

Штом изработиме понуда според вашето барање ќе бидете контактирани.

Пополнете ја формата и откако ќе ја разгледаме Вашата порака нашиот тим ќе Ве контактира!