fbpx

Клиент

Ars Lucida

Датум

јануари, 2019

Барање

Елена првпат ја сретнавме во 2016 година на една од конференциите кои ги ко-организиравме и за кои работевме на дизајнот. Првите импресии беа многу силни. Денес, Елена за нас е една од најмудрите личности кои ги познаваме. Нејзиното знаење им помага на луѓето на незамисливи начини.

Решение

  • Изработка на веб страна
  • Социјални медиуми
  • Организација на настан
Client Photo

Со тим од амбициозни, млади и отворени луѓе како што е тимот на Pageland соработката е секогаш динамична, продуктивна и креативна. Пристапот им е прилагоден кон индивидуалните потреби на клиентите, кон кои пристапуваат сериозно и темелно, прифаќајќи ги предизвиците на различност во бизнисот. Задоволството од соработката е взаемно. Благодарни сме што ги имаме како подршка и поттик за заеднички успеси.

Чекор 1. Изработка на Веб страна

Елена знае за моќта на респонзивна и функционална веб-страна, и затоа ги побара нашите услуги за дизајн на комплетно нова веб-страна. Арс Лусида е брендот на Елена чија цел на постоење е да им помогне на луѓето преку исцелување. Нашата цел беше веб-страната да претставува пресликување на нејзините учења на транспарентен, чист, информативен и лесен за корисници начин.

Чекор 2. Социјални медиуми

Секој бренд мора да комуницира со своите клиенти преку социјални медиуми, но на професионален начин, тоа е она што Елена го препозна во потребите на својот бренд. Ние создаваме уникатен начин на комуницирање со нејзините клиенти, преку визуелен ангажман и со креативна содржина.

Чекор 3. Организација на настан

Бисерка Хорватин од Хрватска, колешка на Елена, иницираше начин да ги подучи луѓето за Access Consciences, па така обете побараа наша помош во организација на настанот и меџирање на искуството. Во ТЦЦ Гранд Плаза организиравме настан за 150 луѓе.

Пополнете ја формата