fbpx

Клиент

Раде Кончар – ТЕП / Faizen

Датум

март, 2019

Барање

Раде Кончар ТЕП го контактираше тимот на Pageland со потреба да го развие бизнисот за пелети со целосно градење на нов бренд. 

Решение

  • Развој на бренд
  • Изработка на веб страна

Чекор 1. Развој на бренд

Дизајниравме лого кое симболизира оган, моќ. Името на брендот потекнува од KAIZEN јапонската метода, кој претставува континуираност на содржајни позитивни промени. Ја креиравме мисијата и визијата на брендот кои се во симбиоза со иновацијата на Faizen.

Чекор 2. Дизајн на Брендинд

Faizen е дедициран бренд кој произведува иновативни продукти кои со себе носат иновација во самиот процес на функционирање, се со цел подобрување на животот на луѓето и околината. Поради тие цели, целокупниот изглед на визуелниот идентитет ја рефлектира мисијата и визијата која ја креиравме за истиот.

Чекор 3. Изработка на Веб страна

За Катерина создадовме комплексна веб-страна, во која е вклучена е-трговија, менаџирање на настани, можност за онлајн курсеви, сето тоа имајќи ја предвид нејзината мисија и визија и претставувајќи ја онаква каква што е. Се потрудивме да креираме концепт синхронизиран со нејзината целокупна активност.

Пополнете ја формата