fbpx

Клиент

Kasia Events

Датум

април, 2017

Барање

Катерина Котларевска е долгогодишен претприемач на повеќе брендови. Таа е темелен професионалец во својата работа и ние се обидовме тоа да го рефлектираме на нејзините платформи.

Решение

  • Креирање на визуелен идентитет
  • Изработка на веб страна
  • Визуелен идентитет и маркетинг стратегија за секој настан
Client Photo

Професионална агенција за дизајн и маркетинг која ќе ви понуди многу повеќе од што очекувате. Брзата и иновативната работа на агенцијата многу ми помогна да го испромовирам и да биде повпечатлив за публиката и клиентите настанот Бизнис кафе Македонија. Останува да ве препорачам на секој кој сака нешто добро, модерно и професионално сработено. Дечки продолжете во иднина со истото темпо и начин на работа. Единствени сте!

Чекор 1. Визуелен идентитет

Касиа Евентс беше предизвик што го прифативме на драго срце. Предизвикот се состоеше во различноста на гранките на брендот. Бррендот се специјализира во организирање на настани, коктел забави, прослави и сл.

Чекор 2. Изработка на Веб страна

Дизајниравме веб-страна за Касиа Евентс, фокусирана на прилагодливост и синхонизираност со целта на брендот. Освен веб-страната на Касиа Евентс, дизајниравме и веб-страна на продолжените гранки од Касиа брендот, а тоа е Бизнис кафе Северна Македонија.

Чекор 3. Визуелен идентитет и маркетинг стратегија за секој настан

Секој настан организиран од Касиа Евентс е брендиран од страна на нашата агенција. Ние целиме да комуницираме на секоја тема што го претставува настанот преку креирање на креативи кои ангажираат внимание.

Пополнете ја формата