fbpx

Клиент

Mega

Датум

јуни, 2019

Play Video

Барање

Сопствениците на MEGA Kumanovo имаа потреба за комплетна маркетинг стратегија за тоа како брендот ќе биде претставен. Решението се состоеше од дизајнирање на веб-страна и развивање на маркетинг стратегија синхронизирана со мисијата и визијата на брендот.

Решение

  • Маркетинг Стратегија
  • Изработка на веб страна
  • Дигитална присутност
  • Google, Facebook & Instagram рекламирање
Client Photo

Pageland тимот е ведар, внимателен и подготвен за соработка. Ги согледуваат и анализираат потребите и барањата на клиентите и на својствен начин даваат современи и оригинални решенија. Чувството на разбирање кое го поседуваат е токму она што ја прави врската функционална и нас како нивни клиенти не води кон посакуваната цел.

Чекор 1. Маркетинг Стратегија

Познавајќи ја предноста на создавање на уникатна комуникација измеѓу брендот и клиентот, но во исто време избегнувајќи го претставувањето на брендот само од “продажен аспект”, дојдовме до развивање на детална маркетинг стратегија со која го дефиниравме “јазикот” и “тонот на гласот” на MEGA Kumanovo. Маркетинг стратегијата се рефлектира на секое поле од брендот и е во симбиоза со целта да се постигне голем приход.
Pageland marketing agency

Чекор 2. Изработка на Веб страна

Моќта на поседување на веб-страна, воедно и континуираната промоција што веб страната сама по себе ја овозможува, допринесе наше решение за дизајн на веб страна која не само што ќе ги прикаже сите услуги на брендот, туку и ќе биде е-продавница која ќе овозможи огромната палета на производи да е достапна до клиентите.

Пополнете ја формата