fbpx

Клиент

ПЗУ Проф. Др. Богоев

Датум

јануари, 2019

Барање

Сопствениците на ПЗУ ДР БОГОЕВ имаа јасна визија што сакаат од веб-страната, која ние ја реазлизиравме.

Решение

  • Изработка на веб страна
Client Photo

Тимот на Pageland ја изработи веб-страната за мојата ординација. Имав можност да соработувам со еден урбан високо професионален тим, кој нуди модерни идеи и брза реализација, ги следи новите трендови и има професионална етика. Нивниот производ е безвременски, ориентиран и кон клиентите и кон потрошувачите. Би сакала да ги препорачам нивните услуги со најголемо задоволство.

Чекор 1. Изработка на Веб страна

Главната цел при дизајн на оваа веб-страна беше да се долови топлата атмосфера на приватната ординација, преку функционален кориснички интерфејс, претставувајќи ги сите процедури и испитувања на едноставен начин. 

Пополнете ја формата