fbpx

Клиент

Spirit of Prespa

Датум

Август, 2017

Барање

Spirit of Prespa е фирма за производство на природни производи. Сопственичката на брендот имаше барање за дизајн на веб страна која ќе ја рефлектира историјата на брендот, воедно и посветеноста во производството.

Решение

  • Изработка на веб страна
Client Photo

Креативни и иновативни! Соработувавме за неколку проекти и многу сум задоволна од соработката. Топло ги препорачувам!

Чекор 1. Изработка на Веб страна

Целта на веб-страната беш да се прикаже приказната на брендот, фокусирајќи се на чекорите на производство и корисноста на самите производи.

Пополнете ја формата