fbpx

Клиент

Top Bau – Service AG

Датум

Септември, 2019

Барање

Швајцарската компанија ТОП БАУ имаше потреба од веб-страна која ќе го рефлектира тоа што го прават на модерен начин, почнувајќи од дизајн на лого до креирање на веб-страната.

Решение

  • Дизајн на лого
  • Изработка на веб страна
Client Logo

Ве препорачувам срдечно, она што е посебно кај вас е што имате и услуга на германски јазик, што е за поздрав. Што се однесува до работата, можам единствено да ја оценам како високо-професионална.

Чекор 1. Дизајн на лого

Дизајн на лого е предизвик, особено кога се работи за компанија која е дел од градежниот сектор. Целта за ТОП БАУ беше да се дизајнира лого кое е доволно моќно, но во исто време ќе биде запомниво и ќе го комуницира брендот во вистинско светло.

Plus desktop device
TopBau

Чекор 2. Изработка на веб страна

Веб-страната како следен чекор беше креирана следејќи ги боите и дизајнот на логото. Беспрекорната флуидност на веб-страната овозможува јасна комуникација на сите услуги кои брендот ги нуди.

Пополнете ја формата