fbpx

Клиент

Urban Garden – станбено-деловен комлпекс

Датум

јуни, 2019

Барање

Сопствениците на Urban Garden ни пристапија со потребата за комплетна маркетинг стратегија за тоа како брендот/комплексот ќе биде претставен.

 

Решение

  • Крерирање на маркетинг стратегија
  • Изработка на веб страна
  • Медија план за социјални медиуми
  • Креирање на содржина за социјални медиуми
  • Дизајн на баннери за Facebook & Instagram
  • Рекламирање на Google, Facebook & Instagram
Client Photo

Креативност, ефикасност и професионалност се самo неколку од причините поради кои ги препорачуваме Pageland за соработка. Со внимателно и посветено креирање на нашата маркетинг стратегија и веб страна, успешните резултати се секојдневни.

Чекор 1. Градење на бренд

Познавајќи ја предноста на создавање на уникатна комуникација измеѓу брендот и клиентот, но во исто време избегнувајќи го претставувањето на брендот само од “продажен аспект”, дојдовме до развивање на детална маркетинг стратегија со која го дефиниравме “јазикот” и “тонот на гласот” на Urban Garden. Маркетинг стратегијата се рефлектира на секое поле од брендот и е во симбиоза со целта да се постигне голем приход.

Play Video

Чекор 2. Веб страна

Познавајќи ја моќта на поседување на веб-страна, воедно и континуираната промоција што веб страната сама по себе ја овозможува, нашето решение се состоеше од дизајн на веб страна која ќе ги опфати сите детали на самиот комплекс, планот позади неговото создавање, исто така и целта, овозможување на урбан живот на граѓаните. 

Чекор 3. Digital Presence

Познавајќи ја предноста на создавање на уникатна комуникација измеѓу брендот и клиентот, но во исто време избегнувајќи го претставувањето на брендот само од “продажен аспект”, дојдовме до развивање на детална маркетинг стратегија со која го дефиниравме “јазикот” и “тонот на гласот” на Urban Garden. Маркетинг стратегијата се рефлектира на секое поле од брендот и е во симбиоза со целта да се постигне голем приход.

Пополнете ја формата