Веб-страната е главна дигитална алатка која овозможува
24/7 достапност на вашиот бренд

Наши услуги за

Дизајн и изработка на веб страна за вашиот бизнис

 • Дизајн на корисничко искуство (UX)
 • Дизајн на кориснички интерфејс (UI)
 • Креирање на содржина
 • Градење
 • Менаџирање
 • Оптимизација на пребарувач
 • Маркетинг за Google пребарувач
изработка на веб страна

1. UX & UI

 Со цел да постигнеме совршен дизајн и изработка на веб страна и да дизајнираме корисничкото искуство (UX) на вашата веб-страна, потребно е детално истражување на дејноста на вашиот бренд. Истражувањето на дејноста е клучна точка која е неопходна за функционалноста на веб-страната да биде беспрекорна. 

Важни фактори за корисничкото искуство (UX)

 • Тестирање
 • Истражување на корисниците
 • Приказната на корисникот
 • Дефинирање на корисничката "персона"

Важни фактори за корисничкиот интерфејс (UI)

 • Дизајн на елементи за веб-страната
 • Визуелниот изглед на веб-страната
 • Селектирање на бои
 • Селектирање на соодветен фонт

Оригиналноста на корисничкиот интерфејс (UI) на веб-страната ја раскажува приказната на вашиот бренд. Обрнување на внимание на секој детал во дизајнот на UI е наш предизвик. Целта е совршена прилагодливост на веб-страната на секој уред.

Прилагодлива на

изработка на веб страна

Прилагодлива на

Од селектирање на бои, до определување на фонт, дизајн на уникатни елементи, приказната на вашиот бизнис ќе биде совршено прикажана.

Боите делуваат на расположението на луѓето. Поради тоа, круцијално е да бидат паметно селектирани.

2. ВЕБ СОДРЖИНА

Содржината на веб-страната е повеќе од

Причината за посетите на вашата веб-страна е содржината. Содржина не е е само текст, содржината треба да го задржи интересот на клиентот. Доколку дизајнот на веб страната (UX & UI) е совршено изработен, а содржината не нуди квалитет, посетителите на веб страната секогаш ќе побараат друг извор за информации кој ќе ги задоволи нивните барања.  

Нашата цел е веб-страната да биде исполнета со информации кои вашите потенцијални клиенти во секое време ќе можат да ги добијат.

Погледни дел од нашите

Изработени веб-страни

Побарај понуда

Контактирајте не за понуда со општи детали за вашето барање.

Ние ќе ве контактираме со понуда за соработка.